06 471 05 848info@unibalance.nl

Verzamelpunt Correcties

De ideale locatie voor het verzamelpunt, het epicentrum van het menselijke energiesysteem, is de centrale positie bij de thymusklier. Fysieke vermoeidheid, gewelddadige intimidatie, acute stress of depressie en emotionele uitputting veroorzaken vaak een verschuiving van het verzamelpunt. Mensen die hiermee te maken hebben ervaren dat “iets”diep in hen is veranderd en het is voor hen onmogelijk om naar hun vroegere ik terug te keren. Het verschuiven van het verzamelpunt kan zelfs onze hele waarneming van de werkelijkheid en fysieke gezondheid negatief beïnvloeden.

Het geregeld corrigeren van de positie zorgt dat je helemaal in je kracht komt te staan en je gezondheid een enorme stimulans krijgt. Met als gevolg dat veel klachten verdwijnen en men een diepe staat van ontspanning ervaart en een zeer duidelijke verbetering van zowel de lichamelijke als de geestelijke situatie. Het heeft een krachtige uitwerking op depressieve klachten, bovenmatige vermoeidheid, paniek, stress, ADHD, leer- en concentratieproblemen, slaapstoornissen,apathie, met hoge bloeddruk gepaard gaande klachten en nog veel meer. Dikwijls is ook het resultaat helder stralende ogen, een gezonde huidskleur en een rechtere houding. Je wordt je bewust van een grotere rust en kalmte en een sterk gevoel van eigenwaarde.

Het herstellen van de positie is een eenvoudige procedure die ongeveer 45 minuten in beslag neemt. Door het aftasten van de huid wordt eerst de positie gelokaliseerd en daarna verplaatst met een speciaal voor dit doel handgeslepen kristal of met het gebruik van de edelsteenlampen.

De juiste locatie is de perfecte start en basis voor herstel en vergoot de kans op genezing bij ziekte en operatie. Daarom is corrigeren van het verzamelpunt  ook een uitstekende toepassing voordat iemand een therapie, operatie of andere ingreep moet ondergaan.

Voordat een correctie toegepast wordt, worden eerst korte vragen over de medische achtergrond gesteld, vervolgens wordt de locatie van het verzamelpunt bepaald door het aftasten van de huid van het ( ontblote ) bovenlichaam, zowel op de borst als op de rug.

De kosten per correctie met de kristal zijn 50 euro. De kosten voor een correctie met de edelsteenlampen zijn 130 euro. Dankzij de edelsteenlampen zijn  klachten in het algemeen specifieker te beïnvloeden.

Informatie na een verzamelpuntcorrectie

Na de correctie is belangrijk dat u de komende 3 dagen:

-  geen alcohol gebruikt;

-  niet zwaar/extreem gaat sporten ( wandelen of fietsen mag wel );

-  geen zware muziek/bassen gaan luisteren ( dus geen disco/houseparty i.o.d. );

-  niet in de buurt bent van harde knallen ( zoals vuurwerk e.d. ) en lichtflitsen;

 

Dit omdat de eerste 3 dagen de kans het grootst is dat het verzamelpunt verschuift.

Afbeelding 1: Het menselijk energieveld met het verzamelpunt

(Courtesy of: http://www.whalemedical.com/lux4.html)

Afbeelding 2: De “onbalans”- kaart met globale locaties bij verschillende symptomen.